Plant een Bijbel

Plant een Bijbel in Coronatijd….
Hulp Vervolgde Christenen (H.V.C.)

Inmiddels zijn we bij onze kerk al helemaal gewend aan de potgrondactie
‘Plant een Bijbel’, waarbij we door middel van de aankoop van potgrond Bijbels kunnen schenken aan de vervolgde christenen, onze broeders en zusters in gebieden die zwaar getroffen zijn door vervolging, oorlog natuurgeweld en armoede.

Ook dit jaar is me gevraagd mee te doen en ik heb toegezegd hieraan mee te werken. Vanuit de Stichting H.V.C. zal onze bloemist Drint weer benaderd worden de potgrond te leveren.
Onze Diaconie ondersteunt mij hierin van harte. Ook de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Grootegast en de Hervormde gemeente Sebaldeburen werken weer hieraan mee, evenals vorige jaren.
Zo mooi dat we dit weer samen kunnen doen.
Maar…. omdat het nu Coronatijd is kunnen we elkaar minder goed bereiken, echter dat hoeft geen belemmering te zijn om aan deze actie mee te doen.

Dat kan: via bestelstrookje, telefoon, email en via mond-tot-mondreclame.

Het bestelstrookje waarop u uw bestelling kunt doen vindt u in de Nieuwsbazuin van februari.
bestellen: Tel. 612424/ Whatsapp 0630085829/ jaapjellema@hetnet.nl
De rest gaat net zoals andere jaren.
Eind februari gaat de bestelling de deur uit en op
zaterdag 20 maart 2021 zal het ‘uitventen’ plaats vinden.
Dat kan allemaal op afstand en in de buitenlucht.

Geen potgrond nodig? Natuurlijk hoop ik van ganser harte dat u weer massaal potgrond gaat bestellen. Maar mocht u geen tuinaarde nodig hebben, dan kunt u ook altijd een gift toezeggen.
Voor €  5,00 geeft u al een Bijbel aan uw broeder/zuster  in India, Pakistan en Irak.
Bijbels vinden hun weg ook naar Noord-Korea en China.
Daarvoor worden steeds weer nieuwe wegen en technieken gevonden.
Voor hen is een Bijbel onmisbaar en van onschatbare waarde.

We verlangen er allemaal naar om straks onze tuin weer mooi te kunnen maken.
Zullen we samen de schouders onder deze actie zetten, hopende op een prachtig resultaat? We wachten op uw antwoord…..
Akkie Jellema