Afkondigingen 21 februari 2021

Het kabinet heeft een Lockdown afgekondigd. Hoewel hierin voor kerken een uitzondering is gemaakt, heeft het Moderamen besloten vanaf a.s. zondag 20 december tot en met zondag 28 maart uitsluitend vieringen zonder aanwezigheid van gemeenteleden te moeten houden. Dit ook op grond van het kleine aantal mensen dat wij tot dusver kunnen toelaten in De Schaapskooi.

Goedemorgen gemeente, heel hartelijk welkom in deze online viering.
En een oprecht hartelijk welkom voor onze oud-predikant, ds. K. Meijer.
Vandaag heeft de kerkenraad de volgende mededelingen voor u:

Bloemengroet: Afgelopen vrijdag is ter bemoediging en met een hartelijke groet van onze gemeente een boeket bloemen bezorgd bij fam. Berends aan de Provincialeweg te Sebaldeburen.

Voor a.s. 28 februari worden we weer uitgenodigd om samen het Heilig Avondmaal te vieren. Helaas nog wel online.

Omdat de scholen nog dicht zijn, is er GEEN Jeugdkerk op 28 februari.

Plant een Bijbel: We herinneren u er aan dat dit de laatste week is dat u potgrond kunt bestellen. Giften om een Bijbel te doneren kunnen nog tot 20 maart in een gesloten envelop / met naam in de brievenbus worden bezorgd bij  fam. Jellema, Hoofdstraat 128. In deze potgrond actie ‘Plant een Bijbel’, wordt samengewerkt met de Gereformeerde kerk vrijgemaakt van Grootegast en de Hervormde gemeente Sebaldeburen. Hoe u nog kunt bestellen leest u in de Nieuwsbazuin van februari en op de website, onder Home> en ga naar Acties.

Collecte: Nu er geen collecte  wordt gehouden zou het fijn zijn wanneer u toch financieel wilt bijdragen. Dan heel graag op de rekeningnummers van de kerk. Zie op pag. 2 van de Nieuwsbazuin.

In deze viering is de voorganger: ds. K. Meijer, Stadskanaal
OvD: Janneke Gjaltema
Lector: Marjan Top
Organist/ Pianist: Annekor Top
Koster: Piet Musschenga
Beamerdienst door: Gea Krol

Iedereen een goede zondag gewenst!