Altijd op zoek…..

KINDERKERK  HEEFT EEN OPROEP

Door alle maatregelen rondom Corona is het tot nu toe niet gelukt om weer eens een echte kinderkerk te organiseren, maar er zijn gelukkig wel steeds verhalen, knutsels en liedjes te vinden op de website van onze kerk. En….we gaan zo langzamerhand ook weer de goede kant op, dus we hopen na de zomervakantie weer van start te kunnen gaan. Komen jullie dan allemaal weer??

Als je in de zomervakantie met je ouders of met opa en oma naar de kerk gaat, kun je ook knutselen of kleuren; er is dan steeds iets leuks klaar gelegd door de leiding van de kinderkerk. Veel plezier ermee!

Lijkt het je leuk om mee te draaien met de leiding van de kinderkerk? We zoeken nog wat extra mensen. Jong of oud, maakt niet uit, als je maar enthousiast bent en het leuk vindt om met kinderen te werken. Aanmelden bij Elly Rooda.