Inspiratiefestival Terschelling

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021

vindt de volgende editie van het Inspiratie-Festival plaats op Terschelling. De vaccinatie tegen corona rolt zich nu uit over Nederland, zodat jij straks de overtocht kunt maken naar het land aan de overkant. Corona Volente! Jij komt toch ook (weer)?

Over het Inspiratie-Festival

Ben je geïnteresseerd in geloof, betrokken bij een kerk of op zoek naar inspiratie? Dan mag je het landelijke Inspiratie-Festival 2021 niet missen. Hier ontmoet je mensen die ook op zoek zijn, ervaringen willen delen of zich verder willen ontwikkelen. Het is een uniek festival op het mooie eiland Terschelling, dat in het teken staat van bezinnen, inspireren en ontmoeten. Samen op zoek gaan naar wat jou inspireert, verbindt en bezighoudt.

Hallo gemeenteleden, jong en oud,

Ik wil graag naar bovenstaand inspiratiefestival gaan om geïnspireerd te raken door de mensen en de activiteiten daar. Ga je mee? Lijkt me fijn om met een groep, jong en oud, daarheen te gaan. Aanmelden met een groep kan vanaf 1 juni al, aanmelden individueel kan per 1 juli. Ik hoor graag wie er mee willen gaan, dan kunnen we ons aanmelden en op zoek gaan naar een slaapgelegenheid…

Irene Leseman ileseman@hotmail.nl

Meer informatie??

www.inspiratiefestival-terschelling.nl