Zonnekerk september

Hopelijk hebben jullie een fijne zomertijd gehad en leuke uitstapjes kunnen maken of fijne ontmoetingen gehad met familieleden?

Het weekend van 18 en 19 september gaan we in de kerk weer van start met een feestelijk begin van het nieuwe seizoen.

Zaterdag 18 september zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur in en om de Goede Herder kerk.

Het belooft een hele leuke dag te worden met heel veel activiteiten.

In de Nieuwsbazuin kun je daar heel veel over lezen wat er zoal te beleven valt.

En natuurlijk wordt er ook goed voor de innerlijke mens gezorgd met koffie, thee, limonade met wat lekkers erbij.

Tussen de middag zijn er soep, broodjes en lekkere hapjes, dus je kunt je lekker laten verwennen!

Neem gerust familie of vrienden mee, iedereen is van harte welkom!

Zondag 19 september is de startzondag en voor deze feestelijk dienst zijn jullie natuurlijk ook heel hartelijk uitgenodigd. Aanvang: 09.30 uur.
Neem ook voor deze dienst zoveel mogelijk vrienden, bekenden en familie mee.
Hopelijk kunnen al deze activiteiten doorgaan en gooit corona geen roet in het eten…

Shalom:
We gaan er nog steeds hoopvol van uit dat we in oktober weer kunnen starten met ons Bijbelclubje “Shalom” in de tuinkamer van Trudy Edelman.
In de nieuwsbazuin van oktober zal hierover een stukje verschijnen en krijgen jullie persoonlijk een uitnodiging.

Ook dit is onder corona-voorbehoud.
Jullie horen nog van ons. Een liefdevolle en hartelijke groet van het Zonnekerkteam.
En tot ziens op 18 september