Orgelconcert 1 oktober 2022

Op zaterdag 1 oktober a.s. wordt het Kamp orgel in de Goede Herderkerk bespeeld door kerkorganisten die actief zijn in het noorden van ons land. Regelmatig begeleiden zij erediensten, koren en solisten. En ook al zijn velen van hen inmiddels tientallen jaren actief als kerkorganist, zij blijven studeren. Zoals in zoveel vakken, blijft dat in de muziek nodig. Met enige regelmaat bespreken deze organisten hun ingestudeerde werken met Jellegeert Postma, die hen voorziet van tips en bijdraagt aan de vervolmaking van de muzikale voordracht.
Verder is er een pianosolo op de vleugel.

Wat is er mooier dan een tot in de puntjes voorbereid orgelwerk te delen met de liefhebber van orgelmuziek? We nodigen u dan ook graag uit voor deze avond.
Het concert begint om 20.00 uur en duurt inclusief koffiepauze ongeveer
anderhalf uur. Voor de bestrijding van de kosten wordt een bescheiden entree gevraagd.

Namens de voorbereidingsgroep,
Annekor Top