Elkaar ontmoeten en samen koffie drinken

Samen koffie drinken

Zoals u weet organiseren we koffieochtenden, deze worden goed bezocht, het is een gezellige ochtend waar we elkaar ontmoeten en gezellig een bakkie koffie drinken.

Vanaf 8 mei organiseert de Morgenster kerk ook een koffieochtend, in de oneven weken, waar u ook van harte welkom bent. Wij hopen op deze manier u de mogelijkheid te bieden om regelmatig een bakkie te kunnen drinken, als de Goede Herder kerk voor u iets te ver is, bent u van harte welkom in de Morgenster kerk. Ook zijn de bezoekers van de Morgenster kerk van harte welkom bij ons. Op deze manier willen wij als diaconieën de kerk openstellen voor iedereen die behoefte heeft om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de inwoners van Grootegast-Sebaldeburen. Dus u bent van harte welkom.

Neem uw buren of vrienden mee voor een gezellig bakkie op de woensdagochtenden.

Namens de diaconieën van de Goede Herder kerk en de Morgenster kerk .

Wij vermelden dit ook in de nieuwsbazuin, en willen u tijdens de afkondigingen, en vooral via de agenda op de website op de hoogte houden van de activiteiten.

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag gehaald worden?
Neem dan contact op met:  Martje Dijkstra tel 613136 of Hennie Swieringa tel 613140

Wij hopen op gezellige ontmoetingen samen met u.