Actie, Plant een Bijbel

We doen weer mee met de actie ‘Plant een Bijbel’

Hulp Vervolgde Christene  H.V.C
Net als vorige jaren start, namens de gezamenlijke Diaconieën, in onze drie  kerken in Grootegast en Sebaldeburen weer de actie ‘Plant een Bijbel.
De actie heeft inmiddels al best veel bekendheid.

De potgrond wordt door H.V.C ingekocht bij Tuincentrum Drint Grootegast.
Door het kopen van een zak universele potgrond à 40 Ltr. gaat een deel van de betaling naar de Stichting H.V.C., die bij de verkoop van 1 zak potgrond een halve Bijbel kan schenken aan onze medebroeders en zusters in nood.
Bij aankoop van 2 zakken potgrond kan de Stichting een hele Bijbel schenken. Miljoenen vervolgde christenen hebben geen eigen Bijbel terwijl er grote behoefte aan is.

Heeft u geen potgrond nodig?
Bij een gift van € 6,00 kan ook een hele Bijbel worden gedoneerd.
De Stichting H.V.C. brengt de Bijbels naar afgelegen gebieden en smokkelen ze waar nodig naar hen toe.
Hun droom is om in 2023, dankzij de potgrondactie 7500 Bijbels te kunnen uitdelen.

Wilt u meer weten?
U leest hier alles over op www.stichtinghvc.nl/project/plant-een-bijbel/
Potgrond bestellen kan tot 28 februari;

U kunt de potgrond afhalen op
18 maart bij Jaap en Akkie Jellema,
Hoofdstraat 128 Grootegast

Bij vragen kunt u altijd bellen of appen:
Akkie Jellema: 06 30085829 of jaapjellema@harrie-en-grietje-van-der-vaart

U kunt ook bestellen via de website H.V.C. www.planteenbijbel.nl

In onze kerk liggen vanaf 1 februari weer de bestellijsten klaar, maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Namens de Diaconieën van de gezamenlijke kerken, Akkie Jellema.