Actie: Plant een Bijbel

Elk jaar meer bekendheid en meer Bijbels….

In Grootegast zijn we er inmiddels aardig mee bekend geraakt.
Dit jaar al voor de 10e keer de Actie van H.V.C.

“Plant een Bijbel”.
‘Mijn jongetje’ op de afbeelding van 10 jaar geleden is inmiddels bijna volwassen denk ik.
Ook dit jaar doe ik graag weer mee met deze actie van H.V.C, het is een snel en prachtig project, met de bedoeling dit weer samen met de ander drie kerken te doen.
Na alle regen van de afgelopen maanden kunnen we ons haast niet voorstellen dat we straks weer in de tuin kunnen werken….Heerlijk.

Hoe gaat ook al weer?
In Februari liggen er in onze kerk weer lijsten klaar om POTGROND te bestellen.
De prijs voor 1 zak potgrond is nu € 5,95 waarvan de helft bedoeld is om halve Bijbel te kunnen schenken.
Bij de aankoop van 2 zakken potgrond kunt u dus een hele Bijbel doneren. De potgrond zal weer geleverd worden via Tuincentrum Drint.

Het totaal aantal gedoneerde Bijbels vorig jaar was: 6993, wat zegen op het werk van H.V.C.
Heeft u geen potgrond nodig?
Bij een gift van € 6,00 kan ook een hele Bijbel worden gedoneerd.
De Stichting H.V.C. brengt de Bijbels naar afgelegen gebieden en smokkelen ze waar nodig naar hen toe.

Wilt u meer weten? U leest hier alles over op www.stichtinghvc.nl/project/plant-een-bijbel/

BESTELLEN: Potgrond bestellen kan tot 28 februari; U vindt in de Nieuwsbazuin een bestel-strookje, dat u kunt inleveren op Hoofdstraat 128 Grootegast. U kunt ook bestellen via de website H.V.C. www.planteenbijbel.nl  Dus: In onze kerk liggen vanaf 1 februari weer de bestellijsten klaar, maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.

(Akkie: 612424/0630085829 of jaapjellema@hetnet.nl)

OPHALEN: op 23 maart / bij Jaap en Akkie Jellema, Hoofdstraat 128 Grootegast

Bij vragen kunt u altijd bellen of appen:
Akkie Jellema: 06 30085829 of jaapjellema@hetnet.nl

Namens de diaconie, Akkie Jellema-Riedstra.

NaamTel. nummerEmailadresTuinaarde
1 x 40 ltr. € 5,95 Aantal:
Vrije gift /       toezegging   €:
Akkie Jellema, Tel. 612424/  Whatsapp 0630085829/ jaapjellema@hetnet.nl   Hoofdstraat 128 Grootegast