Kinderkerk afsluiting seizoen

Afsluiting seizoen kinderkerk:

Laatste keer kinderkerk dit seizoen is op zondag 14 juli. Daarna start de zomerkinderkerk, alle zondagen van de zomervakantie. De feestelijke afsluiting van het kinderkerkseizoen is op zondag 7 juli. Dan is er voor alle kinderen een vossenjacht uitgezet met als thema: Noach. Onderweg komen de kinderen vijf vossen tegen (jeugdkerkleden). Bij elke vos moet een opdracht worden gedaan om een stukje van een puzzel te bemachtigen. Zijn alle vijf de opdrachten goed uitgevoerd, dan kunnen ze de puzzel maken. Terug in de kerk is er dan een high limo in de Schaapskooi. Lekkers daarvoor wordt gebakken door leden van de Jeugdkerk. Na de zomervakantie hopen wij alle kinderen weer terug te zien bij de kinderkerk. Alvast fijne vakantie gewenst!

Wilco-Henrike-Janneke-Ineke-Irene-Marjan vd Velde-Jittina-Fenna-Fennie-Marit-Jessica-Betty-Marjan Delies