Beamteam

Dit is een groep kerkleden die met behulp van een computer en een projector de liturgie (liederen en andere teksten) op een groot scherm vertoont. Daarnaast maakt het beamteam ook gebruik van een camera om naast het geluid ook beeld te laten zien via kerkomroep.nl

De beamer heeft een vaste plaats ingenomen in onze zondagse eredienst. Naast de eredienst wordt de beamer ook gebruikt bij kooravonden en muziekuitvoeringen.

• Leden beamteam:
  • Himme de Jong (Coördinator)
  • Jan Ymte Spriensma
  • Wisse van der Velde
  • Henk Berends
  • Jessica Mulder
  • Ekke Teeninga
  • Gea Krol
  • Jan Hein Oskam

Informatie bestemd voor een beamerpresentatie moet worden gestuurd naar het volgende emailadres:
liturgie@pkn-grootegastsebaldeburen.nl

Ook ruiling/wijziging van ouderling van dienst, lector, organist e.d. doormailen naar dit emailadres. De dienstdoende beameraar haalt vervolgens alle informatie, bestemd voor de presentatie, zelf uit deze mailbox.

Het beamteam kan ook tijdens trouw- en uitvaartdiensten worden gevraagd een presentatie te verzorgen. Hiervoor worden kosten berekend. Aanvragen hiervoor moeten gestuurd worden naar de Coördinator, Himme de Jong.